Inför 2005
Vi har under de senaste säsongerna sett den svenska långlopps-serien SLC utvecklas till en stor cirkus med massor av fina bilar, seriöst satsande team och inte minst mycket fin media bevakning (framförallt i form av TV). Långlopp ställer höga krav på både förare, teamledning och mekaniker men ger också en fantastisk spänning under racen. Vi tror oss om att kunna ta en total topplacering i deras 3-timmars serie och planerar just nu för detta. Vår GT3 RS är redan startklar och på papperet en vinnarbil i serien. Efter Ullis framgångar i år så tänker vi dela på körningen (vilket vi redan gjorde i GT-SM 2002 med en total 2:a plats). I år har vi hittat ett mycket trevligt samarbete med bröderna Morin som mycket framgångsrikt tävlat med bilar bla i SLC med en totalvinst förra året och de kommer att avlösa oss vid ratten.
Vi har även tänkt oss ett eller ett par internationella race samt kanske något gästspel i Nordic Supercar Challenge eller Michelin Porsche Challenge.

Bilarna
Första bilen är en fabriksbyggd tävlingsvagn Porsche 996 GT3 RS från 2001. Motorn har cirka 420 hästkrafter och är kopplad till en sexväxlad manuell växellåda. Denna modell säljs fortfarande ny av Porsche Motorsport med små uppdateringar inför varje säsong och vi uppdaterar vår bil enligt de sista normerna. Andra bilen är en Porsche 944S2 från 1991 som preparerats efter reglementet för klass 3 i Michelin Porsche Challenge. Som vi sett i sommar är bilen en vinnarbil i serien och just nu är den till salu. Skicka e-mail till ulli@lohrracing.com.